web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Jelić: Trebamo biti energični i uporni u svom radu!

SARAJEVO – Ljudima koji su ovdje moramo se diviti, kazao je predsjednik organizacijskog odbora Izbora za najmenadžera i najkompaniju Pane Škrbić na poslovnoj konferenciji održanoj jutros u hotelu Holiday Inn u Sarajevu. Ovogodišnja konferencija bila je u znaku ulaska Hrvatske u Europsku uniju koji je prilika i izazov za Bosnu i Hercegovinu da ubrza svoje procese potrebne za pridruživanje europskoj zajednici naroda.

Tema konferencije bila je regionalna suradnja i razvoj, a uspješni ljudi govorili su o tome kako su uspjeli i što ih danas još koči da napreduju dalje. Među tim uspješnim ljudima je i gradonačelnik grada Karlovca Damir Jelić, dobitnik ove prestižne nagrade najmenadžera regije koji je povezao uspjeh s gradnjom mostova. Naime mostovi se ne mogu graditi ako obale nisu sanirane, a tako ni političari teško u 4 godine mandata mogu ostvariti dobre rezultate i kvalitetno odraditi ono što je zacrtano. Često se sa sjetom sjećamo starih vremena prije rata kada nam je svima bilo bolje, no od te sjete nema ništa, već moramo biti energični i uporni u svom radu za boljitak svih nas, zaključio je gradonačelnik Jelić.

Za kraj je nadodao kako će Karlovac podupirati ulazak Bosne i Hercegovine u EU jer je upravo naša županija godinama bila poveznica Europe odnosno Slovenije s BiH.