KABA

Jelić: Bez ljubavi prema gradu nema napretka

 

KARLOVAC – Bez ljubavi prema gradu nema napretka, kazao je gradonačelnik Damir Jelić na svečanoj sjednici povodom rođendana grada održanoj u Gradskom kazalištu Zorin dom.

– Posljednjih pet godina mandata obilježila je velika gospodarska kriza i Grad je uložio puno truda u borbu za svako radno mjesto i svaku kunu i taj rast je prepoznat i van granica naše domovine. S brojnim projektima na dobrobit građana, nastavit ćemo i dalje sve kako bi naš grad bio poželjno mjesto za život, zaključio je gradonačelnik Jelić.

Na svečanoj sjednici su dodijeljene i nagrade najzasluznijima za razvoj i promociju grada. Tako je nagrada ove godine išla u ruke Želimira Feitla i Karlovačkog tjednika. Ovogodišnji dobitnici plakete su Velimir Franić dugogodišnji karlovački novinar, obrtnik Darko Kišić, predsjednik Udruge 110.brigade Vladimir Benko, Planinarski savez Grada Karlovca, udruga Betlehem i predsjednik Regionalne organizacije zaštite potrošača Željko Tomašić.

Prije svečane sjednice, izaslanstva Grada, Županije, vojske, policije i braniteljskih udruga, položili su vijence i upalili svijeće kod spomenika poginulim braniteljima na Trgu hrvatskih branitelja, a u crkvi Presvetog trojstva služena je Sveta misa.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/DanGrada2013/*{/rokbox}