web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Suvozačica se još bori za život – identiteti i dalje nepoznati

CEROVAC VUKMANIĆKI – U teškoj prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila na državnoj cesti D1, vozač teretnog vozila na mjestu je preminuo od posljedica požara na oba teretna vozila, dok je njegova suputnica teško ozlijeđena, a vozač drugog teretnog vozila lakše.

Kako doznajemo od zamjenika sanacijskog upravitelja karlovačke Opće bolnice dr. Suada Crnice, djevojka je zadobila opekline trećeg stupnja, a zahvaćeno joj je 90 posto tijela. Nalazi se na odjelu intenzivne njege i još uvijek je u životnoj opasnosti. Vozač drugog kamiona, 33-godišnjak iz Zagreba, koji je skrivio nesreću, prošao je s lakim ozlijedama koje je zadobio spašavajući unesrećenu djevojku. Identiteti preminulog vozača i njegove suputnice još uvijek su nepoznati, no procjenjuje se da imaju oko 30 godina, kaže dr. Crnica.

Požar je gasio 21 vatogasac Javne vatrogasne postrojbe Karlovac i DVD-a Rečica Matica te Hrnetić Novaki sa 6 vozila. Nakon sat vremena intenzivnog gašenja, požar su uspjeli lokalizirati te ugasiti, kazao nam je zapovjednik JVP Karlovac, Miroslav Rade. O veličini požara dovoljno govori činjenica da je utrošeno više od 40 tisuća litara vode i 400 litara pjenila.