web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Novi natječaj za mlade u programu Eurodyssée

KARLOVAC – Karlovačka županija poziva mlade na sudjelovanje u programu Eurodyssée. Radi se o 3. po redu natječaju u sklopu programa razmjene mladih Skupštine europskih regija koji je započeo 1985.

Svrha Eurodyssée programa je omogućiti mladim ljudima da steknu profesionalno iskustvo i nauče jezik zemlje domaćina. Ciljevi programa su stvaranje svijesti o Europi građana, povezivanje regija i poticanje tvrtki da nalaze radna mjesta na kojima mladi mogu obaviti vježbenički staž i steći radno iskustvo.

Program Eurodyssee omogućuje razmjenu mladih u dobi od 18 do 30 godina da u razdoblju od 3 do 7 mjeseci steknu radno iskustvo u stranoj firmi. Kandidati različitih obrazovnih profila obavljaju praksu u tvrtkama ili institucijama iz različitih područja.

Ovim putem Karlovačka županija poziva sve zainteresirane osobe u dobi od 18 do 30 godina koje žele odraditi vježbenički staž u jednoj od regija članica ovog Programa, naučiti jezik, steći radno iskustvo, upoznati nove ljude i kulturu, da se jave na adresu Upravnog odjela za europske poslove, međunarodnu i regionalnu suradnju.