web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Duga Resa domaćin osme Pametne špice – edukacije studenata i mladih poslovnih ljudi

DUGA RESA – U suradnji sa zagrebačkom udrugom Pametna špica, Grad Duga Resa organizira osmu Pametnu špicu, besplatnu edukaciju za studente i mlade poslovne ljude koji će 14. rujna imati priliku upoznati nove trendove tržišta i ostale zanimljive načine međusobne suradnje.

Inicijativa Pametna špica krenula je prošle godine od strane studenata sveučilišta u Zagrebu koji su razmjenjivali ideje u studentskim kantinama, a ovoga rujna dolazi i u Dugu Resu. Cilj je mobilizirati mlade snage ne samo iz Duge Rese već i iz cijele regije.

Koncept je vrlo jednostavan – panel predavanja, diskusije, razmjena ideja i to o motivaciji, multikulturalnosti i učenju, općenito.

Inače, ovaj događaj okuplja između 130 i 180 mladih sa desetak fakulteta u Zagrebu i šest visokih škola. Ideja se, kaže idejni začetnik inicijative Saša Petar, zasniva na tri noge – izvannastavnom učenju, cjeloživotnom učenju i samozapošljavanju. Početak okupljanja je u 13 sati.

Svi koji žele sudjelovati u Pametnoj špici mogu se prijaviti preko obrasca koji se nalazi na službenim stranicama grada Duge Rese i to do 5. rujna.