web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Velečasni Koprivec oprašta se od župljana u Karlovcu

KARLOVAC – Prije točno mjesec dana kardinal Josip Bozanić, nadbiskup zagrebački donio je odluku o imenovanjima, premještajima i razriješenjima svećenika. Tako je u župi Presvetog Srca Isusova u Karlovcu razriješen župničke službe Norbert Ivan Koprivec, a župnikom je imenovan Dražen Karačić. Iznenadilo je to mnoge župljane i Karlovčane koji velečasnog Koprivca poznaju već deset godina.

Velečasni Norbert Ivan Koprivec iz župe Presvetog Srca Isusovog u Novom centru na novu službu u Veliku Goricu odlazi ovih dana, a od župljana će se oprostiti ove nedjelje 18. kolovoza.

Velečasni Koprivec u Karlovcu je proveo deset godina, a u župu Presvetog Srca Isusovog došao je 2003. godine nakon smrti župnika vlč. Josipa Zidarića. Prije dvije godine vlč. Koprivec izabran je i za dekana Karlovačkog dekanata, zamijenivši na tom mjestu monsinjora Ferdinarda Vražića.

Primopredaju službe u Velikoj Gorici velečasni Koprivec imat će 21. kolovoza, a u svojoj novoj župi bit će predstavljen na nedjeljnoj misi 25. kolovoza.