Festival volonterstva 21. rujna u Karlovcu

KARLOVAC – Udruga Carpe Diem, u sklopu projekta „Biraj, uživaj, volontiraj!”, organizira festival volonterstva koji će se održati 21. rujna. Cilj festivala je povećati vidljivost,  promovirati i poticati volonterski rad u gradu Karlovcu te povećati svijest cijele lokalne zajednice o potrebi vrednovanja volonterskog rada.

Festival je zamišljen kao jednodnevna aktivnost u centru grada na kojoj će se prezentirati organizatori volonitranja te predstaviti javnosti svoje aktivnosti. Također, jedna od aktivnosti je dodjela nagrada naj volonterima te nagrada za najbolju fotografiju na temu volontiranja.

Također, otvoren je natječaj za najbolju fotografiju s temom volontiranja, a na natječaj se mogu prijaviti sve osobe starije od 14 godina. Odabranih 20 fotografija bit će izloženo na Festivalu volonterizma, a najbolja fotografija, prema izboru publike, bit će nagrađena.

Za sudjelovanje na natječajima potrebno je ispuniti prijavnice koje se nalaze na www.carpediemka.info , a prijave se primaju zaključno do 10. rujna.