cacib1

Uskoro golf vježbalište u Karlovcu?

KARLOVAC – Karlovac bi uskoro mogao dobiti golf vježbalište, najavio je to gradonačelnik Karlovca Damir Jelić nakon što je prošlog tjedna odradio sastanak sa čelnim čovjekom Zaprešića Željkom Turkom.

Zaprešić je mnogo manji od Karlovca, a ima golf sadržaj, stoga nema razloga zašto i naš grad ne bi imao nešto slično, osobito iz razloga što je u karlovačkoj Strategiji razvoja sporta do 2020. godine predviđen program golfa.

U Karlovcu postoji golf klub 4 rijeke, koji ima svoje članstvo, no ostvarenjem ovog projekta zacijelo bi se taj broj znatno povećao, kaže predsjednik karlovačke športske zajednice Želimir Feitl. Jedna od mogućih lokacija nalazi se preko puta teniskih terena uz Koranu.

Za sam početak projekta potrebno je prikupiti dokumentaciju, izraditi idejne i provedbene dokumente, te aplicirati na kreditna sredstva, naime za ostvarenje projekta potrebno je oko 4 milijuna kuna.

Realizacija je samo pitanje vremena, kaže gradonačelnik Damir Jelić, ljubitelji golfa uskoro bi isti mogli zaigrati i u gradu na četiri rijeke.