web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Dani piva značajna su manifestacija u kontinentalnom dijelu Hrvatske

KARLOVAC – Posljednja konferencija za medije prije početka 27. Dana piva održana je danas na prostoru ŠRC Korana. U Karlovac, grad susreta, dobrodošli su svi gosti, dolazili oni iz Hrvatske ili susjednih zemalja, rekao je između ostalog gradonačelnik Damir Jelić

U Karlovac su već stigli gosti iz Makedonije, ovogodišnje zemlje partnera, no oni danas borave na Plitvičkim jezerima. Već sutra moći ćete pogledati najbolje iz kulture ove zemlje, osim toga i kušati tradicionalna jela i pića, najavila je veleposlanica Republike Makedonije Daniela Karagozoska.

Ove godine na Danima piva moći ćete kušati i Karlovačko crno točeno, a cijena piva, bar što se tiče šatora ove pivovare biti će 11 kuna za pola litre. Predsjednik Uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerschbacher najavio je i akciju Ja sam 18 +. Radi se o pokušaju podizanja svijesti kako alkohol nije za maloljetnike, te onemogućiti prodaju alkoholnih pića mlađima od 18.

Pomoćnik direktorice Hrvatske Turističke zajednice Ivan Arambašić rekao je kako su Dani piva značajna manifestacija za kontinentalni turizam naše zemlje.