Počinju 27. Dani piva!

KARLOVAC – Večeras počinje najveća pivarska zabava – 27. Karlovački Dani piva. Idućih 10 dana na prostoru ŠRC-a Korana živjet će čitav jedan mali grad zabave i gastronomije kojim teče peta rijeka, rijeka piva. Ove godine zemlja partner je Makedonija, a događanja će se odvijati na dvije lokacije, Trgu Susreta i Pivarskom trgu.

Na Trgu Susreta odvijat će se bogati dnevni program za sve glazbene ukuse posjetitelja pivarskih šatora, a sastojat će se od nastupa tamburaša, klapa, kulturno umjetničkih društava s područja Karlovačke županije te nastupi njihovih gostiju. Nastupit će i kulturno umjetnička društva zemlje partnera – Makedonije. Na Pivarskom trgu očekuje vas nastup glavnog izvođača.

I ove godine, tu je i Obrtnički sajam, deseti po redu na kojem izlaže 41 izlagač. Sajam počinje drugog dana, u subotu u 10 sati kada je službeno otvorenje. Obrtnici su pripremili dva događanja, to su Gastro izložba 3. rujna i revija frizura 5. rujna.

Iako se nekoliko puta odgađala, svečana povorka večeras će ipak na svoj način otvoriti Dane piva. Kreće u 19 sati, od Trga bana J. Jelačića, Ulice Josipa Kraša, preko Korza, Domobranskom ulicom, te Ulicom Rakovac do ŠRC-a Korana. Detaljne programe događanja na pivarijadi, možete pogledati na internetskoj stranici Turističke zajednice grada Karlovca:

http://www.karlovac-touristinfo.hr/?id=54&l=h&dog_id=29437&dog=1