Škoro raspjevao i rasplesao, ali i dirnuo u srce Karlovčane

KARLOVAC – “Zašto lažu nam u lice”, nova pjesma Miroslava Škore orila se sinoć ŠRC-om Korana. Brojni posjetitelji Dana piva pjevali su i plesali uz šarmantnog Osječanina do dugo u noć, a posebno ih je pod utjecajem najnovijih zbivanja u Vukovaru, dirnula nova pjesma. Pubika je u jednom trenu spontano, jednoglasno izrazila potporu Vukovaru i Vukovarcima glasno povikujući: Vukovar, Vukovar! Osim novijim glazbenim ostvarenjima Škoro je publiku dignuo na noge i starim hitovima. Škoro nam je u jednoj od pauza otkrio da pjeva srcem jer ne zna drugačije, a upravo to pjevanje srcem ispunilo je prostor ispred glavne pozornice brojnim obožavateljima ovog pjevača.

– Osobno nemam vokalne sposobnosti da publiku mogu otpuhati šest metara od pozornice s visokim C, ali uspijem kao autor tu i tamo ukrasti od života malo tema i stihova u kojima se ljudi prepoznaju. Možda je upravo moja prednost to što imam raspon pištaljke pa svi onda sa mnom mogu pjevati ta četiri tona, samo ostaje otvoreno pitanje koliko je to uvjerljivo. Trudim se koliko mogu, imam jako dobre glazbenike sa sobom koji gdje ja fulam, a to je često, ipak malo poprave, kazao je Škoro.

Na naše pitanje kad ga opet možemo vidjeti u Karlovcu, Škoro je odgovorio:“Pa ja ostajem tu, prijatelj je organizirao neki ribolov”. Na kojoj od naše četiri rijeke će u ribolov nije želio otkriti već je u svom šaljivom stilu odgovorio: “ Najbolje da vam otkrijem pa da mi pohvataju sve ribe”.


{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/Dani_piva_Skoro/*{/rokbox}

foto: Dimitrije Dimović