Dan je Općine Kamanje

KAMANJE –  Općina Kamanje danas je prigodnom svečanošću obilježila svoj dan. Ujedno to je dan župe pa je svečanost otpočela služenjem Svete mise u župnoj crkvi Imena Marijinog. Svetu misu služio je župnik Stjepan Jakov. Inače, Dan općine ove je godine proslavljen skromnije nego ikad. Na svečanoj sjednici načelnik Općine Damir Mateljan te Ivan Lukinić predsjednik Općinskog vijeća pozdravili su brojne goste iz kulturnog, javnog i političkog života Karlovačke županije te goste susjedne iz Slovenije.

Ujedno su dodijelili i općinske nagrade zaslužnima za razvoj općine. Zahvalnicu za značajni doprinos u razvoju sporta na području Općine Kamanje primio je Zdravko Colarić. Mladen Jakšić dobio je zahvalnicu za doprinos uključenja osoba treće životne dobi u aktivan društveni život. Inače, Općina Kamanje jedna je od najrazvijenih općina na području naše županije za to je, kako je kazao načelnik Općine ujedno i saborski zastupnik Damir Mateljan, zaslužan kontinuitet u vodstvu Općine. Tako se načelnik na svečanoj Sjednici pohvalio brojnim realiziranim projektima na području općine, ali i onima koji će tek biti realizirani.

U općini se u naredne četiri godine mnogo tog planira. Jedan od značajnijih projekata će svakako biti realizacija dječjeg vrtića te sportske dvorane. Općina Kamanje iduće godine slavi deset godina stoga je, rečeno je danas, ova današnja svečanost nešto skromnija nego inače. Za deset godina Općine u planu je sadržajem bogatija svečanost.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/Dan_opcine_kamanje/*{/rokbox}

 


error: Content is protected !!