Bogat jesenski program u Knjižnici, večeras otvorenje izložbe

KARLOVAC – Večeras će u Gradskoj knjižnici “Ivan Goran Kovačić” biti otvorena izložba slika “Čudesan svijet” Marije Igaly. Otvorenje je predviđeno u 18 sati, a izložba ostaje otvorena do 28. rujna.

Osim ove izložbe, na Dječjem odjelu postavljen je čitav niz radova najmlađih Karlovčana, a već 23. rujna na rasporedu je još jedna literarno-likovna radionica, ovog puta naziva Kad dođe jesen.

Sve novopečene majke koje su propustile svoje bebe 14. rujna izvesti u Knjižnicu, to mogu učiniti 28. rujna u sklopu programa Bebe u knjižnici.

Igraonica u sklopu Gradske knjižnice također nudi čitav niz događanja – 23. rujna na rasporedu je spoznajno-likovna aktivnost: Obilježavamo Europski dan bez automobila. Od 23. do 26.09. mališani se mogu uključiti u spoznajno-govorna aktivnost: Obilježavamo početak jeseni, ukrašavajući prostor igraonice plodovima jeseni, čitamo slikovnice o jeseni

30. rujna na rasporedu je govorno-spoznajna aktivnost: Obilježavamo Svjetski Dan srca, čitamo slikovnice o zdravlju i razgovaramo koje su sve zadaće srca i koliko je važno čuvati ga.

error: Content is protected !!