14 županijskih gospodarstvenika predstavit će se na Sajmu županija

KARLOVAC – Karlovačka županija će se i ove godine predstaviti na Sajmu županija koji se od sutra do 22. rujna održava na Zagrebačkom velesajmu. Ove godine predstavlja se 14 karlovačkih gospodarstvenika, orijentiranih na izvoz odnosno autohtone proizvode.

Važno je za reći da na ovom Sajmu ne predstavljamo sami sebe samima sebi, već je ovo jedna važna manifestacija i prilika za naše gospodarstvenike, rekao je između ostalog zamjenik župana Josip Šafar, dodavši da županija svakako ima interesa, a ovakvi susreti mogu donijeti ekonomski napredak.

Osim međusobne razmjene iskustva gospodarstvenika, biti će održan i susret župana sa predstavnicima nadležnih ministarstava kako bi se pokušali riješiti problemi u međusobnoj komunikaciji, istaknuo je župan Ivan Vučić.

Na štandu veličine 70 metara četvornih biti će prikazano ono što je u našoj županiji najbolje, a osim gospodarstvenika predstavit će se i Udruga inovatora.

Ove godine nastup na Sajmu Karlovačka županija platiti će 43 tisuće kuna, podsjetimo kako je prošle godine manifestacija bila besplatna, a ove godine Zajednica županija sufinancira 50 % troškova.

error: Content is protected !!