557 pasa na ovogodišnjoj izložbi CAC Karlovac

KARLOVAC – Druga nacionalna izložba pasa CAC Karlovac bit će održana ove subote. Na prostoru Športsko rekreacijskog centra Korana od 10 sati okupit će se brojni izlagači iz svih djelova Hrvatske i šire.

Za sada je prijavljeno 557 pasa 135 pasmina iz 16 zemalja, a suđenje će trajati do 13 sati, najavio je predsjednik Kinološkog kluba Karlovac Nikola Bakale. Onaj revijalni dio najljepših pasa počinje u 15 sati.

Lani je ljestvica visoko podignuta, a ove godine podignuli smo je još malo više, unatoč svim problemima, priča Bakale. Naime prvotno je CAC trebao biti 7. rujna, što je pomaknuto zbog Dana piva na 14. rujna. I taj je termin otpao jer se u isto vrijeme odvijala izložba u Osijeku, tako da je konačni datum 21. rujna. Zbog toga smo izgubili glavnog sponzora, ali zahvalni smo Gradu Karlovcu što nam je s te strane uskočio u pomoć, istiće Bakale.

Ono što nam je želja, je vratiti kinološku baštinu u Karlovac, jer ove godine kinolozi slave 35 godina rada pa nastojimo iz grada susreta poslati jednu lijepu sliku, zaključio je Bakale.

error: Content is protected !!