Zorin dom svake druge subote postaje kino!

KARLOVAC – Iako je Karlovac još uvijek grad bez kina, to ne znači da ne može biti kino predstava, rekao je ravnatelj Zorin doma Srećko Šestan predstavljajući novi projekt karlovačkog kazališta – CROgram. Ovaj projekt nastao je u suradnji s Kinoklubom i Gradom, a tijekom listopada, studenog i prosinca u Karlovac će dovesti hrvatske filmove. Svake druge subote kazališe će postati kino, a sve počinje sljedeće subote, 12. listopada filmom Bobe Jelčića Obrana i zaštita. Ulaznice po cijeni od 15 kuna možete kupiti na blagajni Zorin doma od srijede.

Ovaj projekt još je jedan dokaz da se umrežavanjem institucija, Udruga i Gradske uprave može postići mnogo, kazala je gradska pročelnica Andreja Navijalić. Na neki način projekt je produžetak ljetnog kina, a u njemu će svatko moći pronaći nešto za sebe.

26. listopada Zorin dom će ugostiti Epizodu u životu berača željeza, autora Danisa Tanovića, početak mjeseca studenog donosi film Kauboji, a za najmlađe će biti prikazane i Čudnovate zgode šegrta Hlapića.

U projekt je uključena i TV4rijeke, tako je nastao moto projekta koji glasi “Film bez kokica je k’o grad bez (TV4)rijeke”, ali kokice ipak nećete moći jesti u Zorin domu, već nakon filmskih projekcija.

error: Content is protected !!