KABA

Kreće nova sezona programa pomoći u učenju – sudjeluje čak 15 volontera Slobodne škole

KARLOVAC – Od ponedjeljka, 14. listopada, kreće ”nova sezona” Programa pomoći u učenju. Program uz sudjelovanje volontera provodi udruga Slobodna škola u prostorijama Centra za mlade u Grabriku. Ove godine udruga bilježi rekordni broj volontera. Učenicima će pomagati čak 15 volontera i volonterki koji su nastavnici, učitelji, stručni suradnici i studenti. Jedna od volonterki je i psihologinja Aleksandra Protulipac koja kaže da će kroz individualni pristup jačati djetetove jake snage, poboljšati školski uspjeh djeteta kroz pružanje pomoći u razvoju sposobnosti planiranja vremena, organiziranja rada, povećanje motivacije, razvijanje samokontrole, suočavanje s ispitnom anksioznosti.

– Osim ove vrste pomoći koju nudimo po prvi put, u rasporedu se nalaze svi predmeti s kojima učenici imaju poteškoće kao i pomoć iz njemačkog i španjolskog, kaže Dragana Bolješić Knežević iz Slobodne škole.

Raspored pomoći možete potražiti u CZM Grabarik, kao i na mrežnoj stranici CZM.

– Ovim putem molimo sve korisnike, naše drage učenike i njihove roditelje da pravovremeno kontaktirjaju volontere i zatraže pomoć ukoliko im je potrebna. Pomoć je besplatna, ističu u udruzi.

RASPORED:

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/raspored/*{/rokbox}