KABA

Motoristi se opraštaju od svog tragično preminulog prijatelja Marijana Vlašića

KARLOVAC – Karlovački motoristi oprostit će se danas od svog dragog kolege i prijatelja po oktanu Marijana Vlašića. U 15.30 sati počinje okupljanje na benzinskoj postaji kod željezničkog kolodvora, od kuda će pola sata kasnije krenuti defile kroz grad do mjesnog groblja na Velikoj Švarči. Uslijedit će počasna straža prijatelja i kolega iz moto klubova. U 17.30 je posljednji pozdrav 36-godišnjem Marijanu od bikera jednom turažom motora te posljednji ispraćaj.

Marijan je bio dio tima koji organizira Karavanu za život. Aktivno se uključio u projekt i svojom samozatajnošću, duhovitošću i skromnošću uvijek je imao konstruktivne prijedloge.Veliki gubitak za grad Karlovac,njegov klub HBMK Karlovac i za zajednicu motociklista općenito. Izniman vozač, staložen, uvijek u poštivanju propisa, napisao je na Facebook stranici Karavane za život jedan od inicijatora Mladen Stjepan Vitković.

Podsjetimo, nastradao je u nedjelju u teškoj prometnoj nesreći kod Rima, kada mu je putujući iz smjera Zagreba, vozač osobnog automobila prešao na njegovu stranu te ga udario i usmrtio.