Karlovački gradonačelnik na konferenciji o odnosima s javnošću u Opatiji

OPATIJA – “PR 2020”, odnosno Odnosi s javnošću 2020, naziv je konferencije koju u Opatiji organizira Hrvatska udruga odnosa s javnošću. Nositelji programa su međunarodni stručnjaci koji će temi ovogodišnje konferencije – budućnosti odnosa s javnošću, pristupiti s različitih gledišta čime će pružiti cjelovitu sliku izazova, zahtjeva i kompetencija s kojima će se morati nositi komunikacijski profesionalci sutrašnjice.

Uz šest predavanja najavljene su četiri praktične radionice koje će sudionicima pružiti jedinstvenu priliku učenja od istaknutih domaćih stručnjaka, koji će u malim grupama na interaktivan i uzbudljiv način obraditi aktualna pitanja iz područja odnosa s javnošću.

Kroz četiri panel potaknut će se diskusija o aktualnim temama poput kriznog komuniciranja, turističke promocije Hrvatske, korporativnih odnosa s javnošću, ali i lokalne politike. Na panel raspravi o lokalnoj politici znakovitog naziva The winner takes it all, sudionici će komentirati i analizirati nedavno održane lokalne izbore kao i nove trendove odnosno lokalne izborne pobjede koje su iznenadile širu javnost te istovremeno pozitivno odjeknule u hrvatskim medijima. Prije početka panela bit će prikazan kratak film o pojedincima koji su iznenadili svojim pobjedama na izborima, a među njima je i novi gradonačelnik Slunja Željko Rendulić.

Sudionik panela „The winner takes it all” je gradonačelnik Karlovca Damir Jelić koji će zajedno s ostalim panelistima nastojati dati odgovor na pitanje važnosti primjene strateškog komuniciranja u lokalnim kampanjama i lokalnoj politici.

error: Content is protected !!