Humanitarni koncert povodom 80. obljetnice Caritasa

MAHIČNO – Sad već tradicionalni koncert u župi Pohoda Blažene Djevice Marije održan je večeras u istoimenoj crkvi u Mahičnom. Mladi župljani još su jednom podsjetili župljane na humanost i radost darivanja.

Na jednom mjestu, u crkvi u Mahičnom okupilo se čak 11 zborova i pjevača koji su stigli iz župa iz Karlovca i okolice, te Klinča Sela i Zdenčine. Koncert zborova organizirao je župni zbor Dominus iz Mahična povodom 80. obljetnice osnutka Caritasa Zagrebačke nadbiskupije. Upravo će Caritasu biti uplaćen sav novac koji je prikupljen na koncertu.

Na ulazu je postavljena kutija u koju su posjetitelji mogli ubaciti novac, i to svatko prema svojim mogućnostima i osobnoj volji.

U proteklih osamdeset godina ispunjenih predanošću i radom znanih i neznanih, Caritas Zagrebačke nadbiskupije ostavio je neizbrisiv trag dobrote i solidarnosti među nebrojenim siromašnima i onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ako i vi poznajete nekoga kome je potrebna pomoć, barem na današnji dan pokušajte pomoći, ako ništa drugo lijepom riječju i utjehom.

 

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/mahicno_koncert/*{/rokbox}