Bašić ostaje predsjednica dugoreškog HNS-a, ogulinski vodi Darko Vukelić

DUGA RESA/OGULIN – Mirjana Bašić ostaje na čelu dugoreškog HNS-a. Jednoglasna je to odluka članova stranke kojom su joj dali povjerenje na nedavno održanoj izbornoj skupštini.

– Na lokalnim izborima bili smo dio koalicije okupljene oko SDP-a, nažalost nismo osvojili vlast. Podružnicu moramo reorganizirati i uključiti veći broj mladih ljudi. Cilj nam je podići podršku i ojačati stranku. HNS je stranka razvoja i projekata okrenuta budućnosti. Mi u HNS-u znamo i možemo Dugu Resu učiniti boljom, kazala je Bašić.

U Ogulinu je pak izabran novi predsjednik Darko Vukelić.

– Podružnica Ogulin prošla je turbolentno razdoblje. HNS ima podršku i biračko tijelo, a zadatak novog vodstva bit će reorganiziranje rada i preokretanje negativnih trendova, poručio je stranačkim kolegama predsjednik županijske organizacije HNS-a Mile Bionda.

Vukelić se pak zahvalio na povjerenju kazavši kako HNS u Ogulinu ima dobre temelje, ali svi zajedno moraju aktivirati članstvo.

– Ova izborna skupština je ujedno oživljavanje građanske liberalne opcije u drugom gradu po veličini u Županiji. Bez jakog HNS-a promjene u Ogulinu nisu moguće. Prionimo radu i sami stvorimo bolju budućnost našeg Ogulina, zaključio je Vukelić.

vukelic_darko_hns_ogulin