Nazire li se kraj financijskih problema rukometnog kluba Karlovac?

KARLOVAC – U rukometni klub Karlovac stiže nova financijska injekcija, najavio je to kapetan momčadi Tomislav Huljina. Rečeno mu je kako Dubravko Strnić zajedno s gradonačelnikom Damirom Jelićem odlazi danas u Zagreb zbog potencijalnog sponzora tako da se novac očekuje već ovaj tjedan.

Podsjetimo, već mjesecima je poznato da je klub u financijskim problemima, a 6 mjeseci u klub nije stizao novac. Situacija se nije ništa promijenila i teško je tako održavati ritam treninga, kaže trener Dinko Đanković.

Već u subotu i nedjelju 23. i 24. studenog, pred igračima su dvije važne europske utakmice, 3. kola Challenge kupa, a u goste stiže engleski Manchester. Momčad je to o kojoj ne znaju puno, ali poznato je da engleski rukomet nije na visokom nivou, slažu se Đanković i Huljina.

– Očekujemo težku utakmicu, ali prolaz. Izuzetno nam je drago što su nam izišli ususret te pristali da se obje utakmice igraju u Karlovcu zbog nedostatka naših financija. U slučaju prolaza, nadamo se što slabijem, ali što bližem protivniku kako bi mogli doću na susret, istiće Đanković.

Utakmica je na rasporedu u 18 sati, a ulaznice možete kupiti tek 2 sata prije utakmice. Cijena je 20 kuna, a komplet ulaznica za oba susreta protiv Manchestera je 30 kuna.

Do kraja prvog dijela sezone još su četiri kola. Idući susret bit će gostovanje u Kutini 27. studenog, a nakon toga slijede Zamet, Đakovo te Kaštela. S obzirom da očekuju svih 8 bodova, utakmice moraju biti čvrste, a posebno ona protiv Zameta koji je uz Varaždin favorit sezone.

– To ne bi trebalo biti teško ostvarivo jer igrači su svi zdravi, a nadam se da će tako i ostati do kraja ovih mjesec dana utakmica. Ako to ostvarimo, učinili smo 50% našeg cilja, a to je da Premijer ligu završimo među prva četiri kluba, zaključio je Đanković.

Ujedno potrebna je i pomoć publike, a može već večeras na prijateljskoj utakmici protiv reprezentacije Kine u 18 sati u Školskoj sportskoj dvorani.

error: Content is protected !!