KABA

Predsjednik Josipović sutra u službenom posjetu Karlovačkoj županiji

KARLOVAC / OGULIN – Predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović službeno će sutra posjetiti Karlovačku županiju. Tim povodom, u Uredu župana Karlovačke županije, biti održan sastanak sa županijskim i gradskim dužnosnicima i zastupnicima u Saboru na temu “Razvojne perspektive Karlovačke županije i položaj srpske nacionalne manjine”, o čemu će predsjednika upoznati župan Ivan Vučić.

Početak sastanka predviđen je za 10 sati. Po završetku sastanka u Županiji, negdje iza 11 sati, predsjednik će se družiti na kavi sa građanima u prostoru Žitne kuće u Karlovcu, a potom je predviđen odlazak u Ogulin.

Programom je predviđeno da predsjednik Josipović, u 12,15 sati, posjeti tvrtku Semmerlock u Poslovnoj zoni u Ogulinu, a potom će se susresti sa predstavnicima Grada Ogulina i općina Plaški i Saborsko te predstavnicima srpske nacionalne manjine iz Ogulina i okolice.

Susret je predviđen za 13,15 sati, u dvorani Gradske knjižnice u Ogulinu. Po završetku sastanka predsjednik Ivo Josipović će obići gradilište parohijskog doma u Ogulinu te potom popiti kavu sa građanima u središtu grada. Tijekom trajanja programa posjeta Karlovačkoj županiji u predsjednikovoj pratnji bit će kao domaćin župan Ivan Vučić.