KABA

Inicijativa “U ime obitelji” u lovu na glasove Karlovčana

KARLOVAC – Uoči predstojećeg referenduma o unošenju definicije braka u Ustav, Građanska inicijativa “U ime obitelji”, koja okuplja sve koji smatraju da je brak isključivo zajednica žene i muškarca, pokušat će pridobiti i Karlovčane da glasaju ZA referendumsko pitanje.

Tijekom naredna dva vikenda, u subotu 23. studenog i u nedjelju 1. prosinca, u jutarnjim satima na dvije najfrekventnije lokacije u gradu, na Promenadi i Trgu Josipa Broza, volonteri Inicijative informirat će građane o referendumu.

Također, u ponedjeljak, 25. studenog, u 18 sati, Karlovčani su pozvani na tribinu koju organizira koordinacijski tim Karlovačke županije u ime inicijative „U ime obitelji”. Tribina će se održati u konferencijskoj dvorani Školske sportske dvorane Mladost na prvom katu.

Podsjetimo, kada je u svibnju ove godine Inicijativa organizirala izjašnjavanja birača o potrebi raspisivanja referenduma s pitanjem: “Jeste li za to da se u Ustav unese odredba po kojoj je brak životna zajednica žene i muškarca?'”, na području Karlovačke županije zahtjev za raspisivanje referenduma potpisalo je preko 20 posto birača.