Prvi u Karlovcu – otvoren Multimedijski centar!

KARLOVAC – U Karlovcu je svečano otvoren Multimedijski centar prvi takve vrste u našem gradu, ali i šire. Prostor je to koji je podijeljen u dvije velike cjeline. Jedan dio Multimedijskog centra zauzimaju Televizija 4 rijeke i Trend radio, a u drugom dijelu je Trend Wellness & Fitness Centar. Spaja ih caffe bar Trend. Djelatnici Televizije 4 rijeke i Trend radija, njih ukupno 25, već duže vrijeme svakodnevno obavljaju svoj posao u prostoru veličine oko 1.000 kvadratnih metara.

– Dva televizijska studija opremljena su najmodernijom televizijskom opremom koja omogućava proizvodnju programa uživo ili za naknadno emitiranje. Zahvaljujući najmodernijoj opremi, sav materijal koji se priprema, montira se i obrađuje u HD kvaliteti u četiri televizijske montaže. U mogućnosti smo ostvariti javljanja ili prijenose uživo sa područja cijele regije. Za proizvodnju radijskog programa na raspolaganju su dva studija, od kojih iz velikog studija proizvodimo više od 12 sati vlastitog programa na svima poznatim frekvencijama 102,1 i 106,9 MHz, ispričao je direktor TV 4rijeke i Trend radija Ladislav Medunić.

Na ukupno 1.050 kvadratnih metara prostire se Trend Wellness & Fitness Centar, jedinstveni centar u kojem možete oblikovati svoje tijelo u teretani, uživati u bazenu, jacuzziju, sauni ili se opustiti na masaži te raznim drugim tretmanima beauty centra.

– To je cjelina koja se sastoji od četiri uporabne cjeline, caffe bara, wellnessa, teretane i beauty centra i to na dva kata. Wellness čini bazen površine 124 kvadratnih metara, dužine 17,6 metara te širine 7 metrara s ukupno 20 različitih masažnih efekata. Uz bazen nalaze se hidromasažne kade kakve se nalaze i u Bijeloj kući. Tu su još finska i turska sauna. U fitness centru pored kardio sprava, nalazi se i kružna staza dužine 65 metara te širine 1,40 metara napravljena od izuzetno kvalitetne podloge po kojoj trči i Blanka Vlašić. U beauty centru nalazi se sedam salona za različite tretmane, poput pedikure, manikure, njege lica, tijela, detoksikacije organizma, masaže te dva vrhunska solarija od kojih je onaj ležeći prvi takve vrste u Hrvatskoj, upoznao je nazočne s uslugama dikrektor Trend Wellness & Fitness Centra Željko Mrljak.

Caffe bar Trend tu je za vas kako bi sadržajno popratio usluge koje možete svakodnevno po povoljnim cijenama dobiti u Trend Wellness & Fitness Centru. Pored uobičajenih usluga u caffe baru možete uživati u premium čajevima izuzetne kvalitete, raznim proteinskim proizvodima za korisnike teretane te mnogim drugim preparatima.

Cijeli prostor je klimatiziran, a uz bazen je postavljeno podno grijanje.

Prostor je blagoslovio velečasni Marko Vuković, kako bi ono što je uloženo od strane svih onih koji su svojim radom doprnjeli, bilo plodonosno.

Među brojnim uzvanicima iz visokog političkog, kulturnog i gospodarskog života, bio je i trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević.

Prostorije ovog vrhunski i suvremeno opremljenog Multimedijskog centra, zajednički su otvorili župan Karlovačke županije Ivan Vučić te gradonačelnik grada Karlovca Damir Jelić.

Maksimalni užitak i maksimalna relaksacija – sve na jednom mjestu pruža vam Trend Wellness & Fitness Centar i njegov stručno osposobljeni tim djelatnika. A dok uživate, pratite program TV 4 rijeke i slušajte Trend radio, program koji se stvara u samo nekoliko metara udaljenom prostoru. Stoga ne čekajte i ne dvoumite se. Dođite i opustite su u Trend Wellness & Fitness Centru!

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/otvorenje_MMC/*{/rokbox}