Prijave za sudjelovanje na Božićnom sajmu do kraja tjedna

KARLOVAC – Grad Karlovac i ove godine organizira Božićni sajam koji će biti održan od 16. do 23. prosinca u velikom grijanom šatoru na uglu Radićeve i ulice Petra Zrinskog.

U šatoru su planirana 24 štanda s prigodnom prodajom, koja obuhvaća božićno novogodišnje ukrase, nakit, igračke, čestitke, suvenire, licitarske proizvode, slatkiše, kolače, med, suho voće i slične proizvode. Do sada se prijavilo 29 izlagača, a poziv za sudjelovanje je otvoren do 29. studenog. Kod odabira izlagača u Gradu se vode raznolikošću ponude.

Sudjelovanje na sajmu je potpuno besplatno iz razloga što Grad u ovo blagdansko vrijeme želi na jednom mjestu okupiti prigodnu ponudu obrtnika, poljoprivrednika i udruga u cilju njihove promocije i međusobnog povezivanja, kaže pomoćnica pročelnice UO za poduzetništvo i pljoprivredu Andrea Vrbanek.

Osim Božićnog sajma Grad u suradnji s Franjevačkim samostanom organizira postavljanje Adventskog vijenca na Trg bana Josipa Jelačića, postavljanje jaslica u izlozima Radićeve ulice, te prikaz živih jaslica u dvorištu Trgovačko ugostiteljske škole.

Prijaviti se možete na e-mail adresu: vesna.vinovrski@karlovac.hr ili na adresu: Grad Karlovac, Banjavčićeva 9, 47000 Karlovac, UO za poduzetništvo, poljoprivredu i turizam s naznakom „Božićni sajam 2013.” Za dodatne informacije možete se obratiti na broj telefona 047 628 243 i 047 628 181 radnim danom od 7 do 15 sati.