KABA

Nova humanitarna akcija “Njihovi anđeli”

KARLOVAC – S dva koncerta u nedjelju u Zorin domu započet će još jedna humanitarna akcija udruge Jak kao Jakov. Jedan koncert bit će u 11 sati, dok će drugi biti navečer od 20 sati. Sav prihod s jutarnjeg koncerta ići će udruzi, dok će s večernjeg koncerta biti uplaćeno 3 tisuće kuna.

Program za djecu u nedjelju u Zorin domu započinje predstavom baletnog studija “Tri praščića i zločesti vuk”. Nakon predstave će nastupiti četiri karlovačka zbora koji će premijerno izvesti najnoviju pjesmu Natali Šarić “Lepet krila”, koja je pjesmu napisala i skladala upravo za ovu akciju.

Diljem cijele Hrvatske volonteri vec mjesecima izrađuju anđele koji su na prodaju. Uz to, u Varaždinu će u prosincu biti održan humanitarni koncert, a po prvi puta udruga ima štand i na Božićnom sajmu u Beču, o kojem brine teta jedne male oboljele djevojčice. Uz program u velikoj dvorani Zorin doma, u nedjelju započinje i prodajni dio akcije. Sve anđele koji su izrađeni na već poznatim radionicama udruge Jak kao Jakov moći ćete kupiti na štandovima udruge u Zorin domu.

Početak akcije zaokružit će veliki koncert Folklornog ansambla Matija Gubec koji počinje u 20 sati. Bit će to prilika i da Hrvatski sabor kulture nagradi voditelja ansambla dr. Željka Štajcera za 25 godina umjetničkog rada.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/njihovi_andjeli/*{/rokbox}