HSS o referendumu: Glasa se za nešto, a ne protiv nečega

KARLOVAC – Ako rezultati referenduma završe pobjedom opcije za, to neće biti diskriminacija ni prema kome, smatra predsjednik GO HSS-a Davor Bartolac. Glasa se za nešto, a ne protiv, jer brak je za demokršćane zajednica muškarca i žene i tako treba biti, dodaje.

Poštujemo sve osobe, homoseksualci moraju biti ravnopravni članovi društva, no brak treba biti isključivo zajednica muškarca i žene, smatra Bartolac. Medijski linč prema predstavnicima inicijative U ime obitelji nije dobar, to nije demokracija, kaže.

Da je aktualnu vlast strah naroda, smatra pak potpredsjednik GO HSS-a Predrag Pavlačić koji je pozvao članove SDP-a da razmisle o budućnosti društva i glasaju za.

Potpredsjednica HSS-a Marina Kolaković pak dodaje da je ova stranka proistekla iz naroda, te u skladu s hrvatskom i katoličkom tradicijom bore se za temelj društva, jer obitelj su oduvijek zasnivali muškarac i žena. Ne želimo diskriminaciju djece, priznajemo i poštujemo raznolikost, ali takve zajednice ne mogu se nazivati brakom, smatra Kolaković.

hss_referendum1

error: Content is protected !!