Sastanak predstavnika stanara i Inkasatora – predstoji izrada Godišnjeg plana upravljanja

KARLOVAC – Prošlogodišnji premijerni sastanak predstavnika stanara i djelatnika tvrtke Inkasator polučio je pozitivne rezultate. Upravo zato odlučeno je da se i u ovoj godini nastavi s ovakvim oblikom komunikacije kako bi se produbila suradnja i pronašla konstruktivnija rješenja problema u upravljanju zgradama.

Sastanak je, između ostalog, protekao u kontekstu osiguranja zgrada. Povod tome svakako je bila jaka eksplozija koja se dogodila prije mjesec u Vrazovoj ulici. Inkasator, kao najveći upravitelj na području Karlovačke županije, tako je promptno osigurao 24-satno dežurstvo, koje ističu kao jednu od svojih brojnih prednosti. Situacija sa stanarima i zgradom je trenutno pod kontrolom.

– Sa stanarima smo odradili sastanak u Velikoj gradskoj vijećnici. Oni koji se mogu vratiti vratili su se u svoje stanove, a mi osnovnu građevinsku konstrukciju planiramo završiti prije Božića, kaže direktor Nikola Rogoz.

Ove su godine na sastanak pozvani i svi obrtnici i tvrtke s kojima Inkasator ima sklopljen godišnji Ugovor o izvođenju radova i obavljanju usluga.

Također je rezimiran rad u protekloj godini, a bilo je govora i o nekima od planiranih projekata u 2014. godini. U Inkasatoru su zadovoljni trendovima, ali nisu zadovoljni brojem izvedenih projekata. Prosjek bi tako možda mogao popraviti gotovo milijunski projekt u Sarajevskoj ulici čija se realizacija planira u godini koja je pred nama.

– Riječ je o zgradi gdje je naša naplata gotovo stopostotna i zgrada koja je u prijedlogu podizanja kredita od 500 tisuća kuna, kaže Rogoz.

Ono što predstoji predstavnicima suvlasnika, a potom i upravitelju je izrada Godišnjeg plana upravljanja koji mora biti gotovo do kraja ovog mjeseca.

error: Content is protected !!