Josip Bišćanić novi je predsjednik Foruma mladih SDP-a Karlovca

KARLOVAC – Za predsjednika organizacije Foruma mladih SDP-a Karlovca, na netom održanoj Izbornoj konvenciji, izabran je Josip Bišćanić, a za potpredsjednike Nikolina Zatezalo i Denis Kordiš. Izabrano je i osam članova Gradskog odbora.

Novoizabrani predsjednik je rekao da će se rad Foruma u budućnosti temeljiti na suradnji sa građanima i udrugama civilnog društva, aktivnijem uključivanjem u akcije, kao i sva događanja u gradu Karlovcu.

Svjesni su činjenice kako se mladi sve više okreću desnici, no kao mladi socijaldemokrati moraju ponuditi alternativu. A to mogu učiniti samo tako da mladi prepoznaju njihov rad i trud te da im se priključe u radu za bolju budućnost. Napomenuo je kako treba raditi jer bez rada nema niti rezultata, neće biti lako, ali uspjet će ostvariti zadane ciljeve.

Imaju potporu vodstva gradske organizacije čiji su članovi također mahom prošli kroz Forum mladih, te je to jedini način da se nešto promijeni u ovom Gradu, da mladi ljudi sa novim idejama dođu do izražaja jer će se jedino tako ostvariti napredak.

error: Content is protected !!