KABA

Počele prijave za LEDukacije

KARLOVAC – U sklopu projekta „Klub mladih – Centar za mlade u Grabriku“ udruga Poluga vodit će i ove godine radionice neformalne edukacije mladih o modernim audio-vizualnim umjetnostima, tzv. LEDukacije.


Počevši s veljačom, održat će se radionice grafičkog i web dizajna, radionica DJ-inga te radionica VJ-inga i mapiranja. Nakon dvije sezone izvođenja radionica za korisnike sa i bez predznanja, ove godine LEDukacija će biti namijenjena korisnicima sa stečenim iskustvom u korištenju računalnih programa i ostalih alata, te se iz tog razloga ne preporučuje apsolutnim početnicima.


Tijekom radionica polaznici će, između ostalog, naučiti napraviti plakat, letak, naslovnicu magazina i web stranice koristeći razne profesionalne trikove, zatim naučiti kako DJ-irati s nekoliko izvora zvuka odjednom, snimati i masterirati DJ mikseve, kao i raditi razne apstraktne oblike iz stiropora i kartona, iscrtati ih i na njih postaviti video projekciju usklađenu sa zvukom. Radionice su besplatne i namijenjene su osobama od 15 do 35 godina.


RASPORED RADIONICA:

  • 6. veljače, 13. veljače, 20. veljače, 27. veljače, 6. ožujka, 13. ožujka, 20. ožujka i 27. ožujka – grafički i web dizajn

Voditelj radionice je grafički dizajner Josip Dujmović.


  • 3. travnja, 10. travnja, 17. travnja, 24. travnja, 8. svibnja i 15. svibnja – DJ radionica (gramofoni, CD playeri, digitalni DJ)

Voditelj radionice je Domagoj Šavor, član karlovačkog LED kolektiva.


  • 22. svibnja i 29. svibnja -VJ i mapping radionica

Voditelj radionice je Vjekoslav Šipek, član LED kolektiva.


Prijave se primaju na e-mail: udrugapoluga@gmail.com s imenom i prezimenom sudionika, te nazivom radionice na koju želite doći.

Sve radionice održavat će se četvrtkom od 18 do 21 sat u Centru za mlade u Grabriku, Maksimilijana Vrhovca 13, Karlovac.