Glazbena radionica u Centru za mlade Grabrik

KARLOVAC – U sklopu projekta „Klub mladih – Centar za mlade u Grabriku” udruga Carpe Diem organizira glazbenu radionicu na kojoj ćete moći naučiti solfeggio te svirati klavir i klavijature.

Na radionici će polaznici moći naučiti glazbenu teoriju, note, akorde, te svirati iz nota, odnosno prema sluhu. Oni napredniji moći će naučiti ljestvice, improvizirati, pripremiti se na svirku u bendu, skidati pjesme i obrade. Glazbeni stilovi koji će se učiti su rock, pop i zabavna glazba, odnosno prema ukusima polaznika.

Voditelj radionice je Andrej Pogačić koji je klavir počeo svirati prije gotovo 30 godina, a od tada je svirao i snimao s mnogim autorskim i cover bendovima, nastupao diljem Hrvatske samostalno i s mnogim poznatim ličnostima svirajući jazz, funk, pop, blues i rock hitove te improvizacije.

Radionica je prilagođena za početnike, ali i za napredne korisnike. Poželjno je da polaznici budu na svim satovima, a ukoliko ih imaju, mogu donijeti svoje klavijature za sviranje.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijave su do 3. veljače na info@carpediemka.info na koji šaljete svoje ime i prezime.

error: Content is protected !!