KABA

45. malonogometni turnir

KARLOVAC – Poznati su svi četvrtfinalisti veterani, i još dvije momčadi iz seniorskog dijela natjecanja. U seniorskoj konkurenciji Dugorešani Vina Barun Bistro Brig došli su do pobjede protiv samoborskog Izletišta Milečki. Činilo se da je sve gotovo prije reda, jer su Samoborci imali 3:1 i premoć na terenu. Kako je lopta okrugla, a nespretno isključenje – nepotrebno, vinari su u dvije minute koliko su imali igrača više izjednačili rezultat. Izborili su deveterce, a psihološka prednost u tom trenutku bila je na strani ekipe Duge Rese.

Da to nije bio najbolji dan za Samoborčane potvrdili su igrači Noćnog kluba Horti, također iz Samobora. Drugu utakmicu seniorske konkurencije igrali su protiv favorita i branitelja naslova CB Doberman. Nikakve neizvjesnosti ovdje nije bile i Zagrepčani su uvjerljivo prošli u finale skupine, s 4:1.

S jučerašnjim danom veterani su zatvorili natjecanje po skupinama. Protiv Zagrepčana, karlovačka ekipa Disco kluba Monaco, očekivano je imala najveću podršku, i to ne samo zbog lokal-patriotizma gorljivih karlovačkih štovatelja malog nogometa. Protiv Mistral Pulpita igrali su cijelo poluvrijeme s igračem manje, a gledatelji koji znaju za fair play, nisu ga dočekali, jer su Zagrepčani zadržavali brojčanu prednost. Unatoč tome Karlovčani su vodili s 1:0, a kad su u drugom dijelu popunili redove podigli su prednost na 4:2. U preostalim susretima veterana Dnevno.hr lako je svladao “Gromove”, a IPA s glatkih 3:0 bila bolja od Fijakera.

Turnir se nastavlja danas, na rasporedu su četvrtfinala veteranskog dijela natjecanja.
16:30 Konoba Tomić Zloćo i prijatelji (Jastrebarsko) – Dnevno.hr (Zagreb),
17:10 Auto Check Centar AD Heda (Jastrebarsko) – Disco club Monaco (Karlovac),
17:50 SC Utrine (Zagreb) – Texta (Zagreb) 
18:30 Punpogodak.com CB Monaco (Karlovac) – IPA (Zagreb).