KABA

U polufinalu dva Monaca, Zloćo i Utrine

 

KARLOVAC – Na malonogometnom turniru “Karlovac 2014.” jučer su odigrane finalne utakmice skupina kod veterana. Na veliko iznenađenje gledatelji su ostali zakinuti za jedan susret, što je rijetkost u tako kasnoj fazi natjecanja. Ekipa Dnevno.hr-a iz Zagreba nije se uopće pojavila, pa se u polufinale, bez borbe, plasirala momčad Konoba Tomić Zloćo i prijatelji iz Jaske. Službeni rezultat je 3:0 za Jaskance. 
 

Karlovačka veteranski predstavnici, dva Monaca, prošli su dalje u polufinale. Disco club Monaco, koji zaista čine Karlovčani, svladali su s 4:0 Auto check centar AD Heda iz Jaske. Ekipa Punpogodak.com CB Monaco koju čine nekadašnji odlični nogometaši gubila je s čak 3:0 od zagrebačke IPA-e. Bila je to ujedno i najzanimljivija utakmica jučerašnjeg dana, jer je CB Monaco uspio stići zaostatak i preokrenuti rezultat na 4:3!
Zagrebački dvoboj pripao je momčadi Sport centar Utrine. Bili su bolji od ekipe Texta s 3:1, a u polufinalu u četvrtak igrat će protiv CB Monaca. U drugom polufinalu bori se “Zloćo” i Disco klub Monaco. 

Danas su na rasporedu sljedeće utakmice (seniori):
16:30 Klub MM Sesvete – Čubela sistemi Petrinja
17:20 Toni studio Zagreb – Ferometal prerada Gornji Stupnik
18:10 Damaged jeans Zagreb – Aestetic Tiskara Pečarić Radočaj Karlovac
19:00 Tin Zadar – Auto check centar Mravunac Jaska