Poraz u 13. kolu Skupine II Prve A hrvatske lige

KARLOVAC – Poraz karlovačkih odbojkaša u Zadru ne utječe na vodeću poziciju koju drže s 33 boda. Gostovanje  u Zadru bilo je bitno zbog druge faze natjecanja, u koju se prenose bodovi iz prve. Karlovac je krenuo dobro i osvojio prvi set  sa 25:22, ali Zadrani su odmah uzvratili sa 25:17. Treći set bio je prekretnica; sitnice su odlučile u korist domaćih, s tijesnih 26:24 poveli su 2:1 u setovima. Karlovčani se nisu uspjeli trgnuti i prepuštaju zadnji set i utakmicu sa 20:25. 

U drugu fazu natjecanja osim Karlovca idu Rijeka, Varaždin i Zadar. Najviše bodova prenosi upravo Karlovac, i to 12, Rijeka 11, Varaždin i Zadar po 5. Te četiri ekipe formirat će skupinu iz koje dva najbolja idu u doigravanje za ulazak u Skupinu I Prve A hrvatske lige. 

Sljedeća utakmica igra se u nedjelju u Školskoj sportskoj dvorani. u 19 sati.  Grad na četiri rijeke posjetit će Šibenik koji kao 5. momčad skupine nema šanse za prolaz dalje. Kako je to utakmica koja je rezultatski nebitna, bit će to dobra prilika za provjeru igrača koji manje igraju i uvježbavanje novih zamisli trenera Gorana Zeca.

error: Content is protected !!