KABA

Aktivan vikend za kuglače

KARLOVAC – Cijeli niz kuglačkih natjecanja na rasporedu je ovog vikenda. U subotu se igraju svi susreti jedanaestog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad. Najzanimljiviji susret igra se sutra u 17 sati u Domu Oružanih snag Zrinski. Riječ je o gradskom derbiju između Mostanja i Amatera Stara Hiža. Igrači Kleka gostuju  u Skradu kod istoimene ekipe, dok Ogulinski Obrtnik u isto vrijeme na kuglani u Ogulinu čeka ekipu Poleta iz Skrada.

Kuglačice će također biti aktivne. U subotu od 11 sati u Zadru kod ekipe Donata dolaze igračice Kupe. Karlovačka Mantinela gostuje u subotu od 13.30 kod ekipe Ogulina.

U subotu i nedjelju igraju se susreti jedanaestog kola Treće hrvatske kuglačke lige zapad skupina Karlovac – Gorski kotar, te skupine Ogulin – Lika. Kuglači Mantinele u subotu od 13.30  na kuglani Doma Oružanih snaga “Zrinski” dočekuju momčad Kupe iz Ozlja. Kuglači Stare hiže gostuju u subotu od 15 sati u Slunju kod “Korane”. Igrači “Duge Rese” dočekuju u nedjelju od 10 sati na kuglani Doma Oružanih snaga Zrinski momčad karlovačkog Željezničara.

Kolo skupine Ogulin – Lika započinju u subotu u 10 sati na kuglani u Ogulinu Euphoria i Željezničar branitelj. Kuglači Rakovice igraju u subotu od 15 sati u Gospiću s momčadi Gacke iz Otočca. Ogulinski Poštar dočekuje u nedjelju od 10 sati ekipu Visočice iz Gospića. U nedjelju od 13.30  na kuglani u Ogulinu u još jednom ogulinskom derbiju sastaju se Klek 2 i Policajac.