KABA

Počinje drugi krug za odbojkaše, 15. kolo igraju odbojkašice

KARLOVAC – Odbojkaši Karlovca započinju s dugim dijelom natjecanja u 1. A hrvatskoj ligi. Prva utakmica igra se u subotu u Varaždinu, s početkom u 16 sati. Karlovac je prvi dio sezone završio na vodećoj poziciji, pa je u novoformiranu skupinu prenio najveći broj bodova. Za doigravanje za naslov prvaka Hrvatske borit će se s Rijekom, Varaždinom i Zadrom. Prve dvije momčadi skupine nastavljaju s prvenstvom. 

Rijeka je blagi favorit skupine, a mi moramo ući u svaki susret maksimalno, jedino tako možemo pružiti dobru igru – kaže trener Karlovca, Goran Zec. Poslije Varaždina na redu je domaća utakmica s Rijekom, potom Karlovčani idu na more, u Zadar. 

Odbojkašice će igrati 15. kolo druge A hrvatske odbojkaške lige centar. U subotu u 20 sati Karlovac  dočekuje ekipu Neba iz Zaprešića. Mladostašice iz Duge Rese u nedjelju u 16. sati 30 minuta gostuju kod ekipe Gline, a igračice Plavog Zmaja ovog su vikenda slobodne. Karlovčanke su trenutno druge na ljestvici, s jednim bodom više od Siska, i trinaest manje od zagrebačke Mladosti. Plavi Zmaj je na šestom mjestu s isto toliko pobjeda i poraza, a Mladost iz Duge Rese je na začelju bez ijedne pobjede. 

U nedjelju u Školskoj sportskoj dvorani u jedanaestom kolu Druge A hrvatske lige centar odbojkaši Četiri rijeke igraju s Totovcem iz Čakovca. Utakmica počinje u 19 sati 15 minuta.