Zajednička duhovna obnova udruga Betlehem i Ponos

KARLOVAC – Udruge Ponos i Betlehem organizirale su danas Dan života koji je obilježen molitvom i duhovnom obnovom za djecu s poteškoćama u razvoju i njihove roditelje. Duhovnu obnovu predvodio je otac Marko Glogović, a na duhovnoj obnovi sudjelovalo je stotinjak roditelja i djece.

Na istom mjestu danas su se našle štićenice kuće Obitelji Sv. Josipa, kao i članovi udruge Ponos. Svi oni slušali su zanimljive duhovne priče koje će im poslužiti da lakše prožive teške trenutke u životu. Uz zajedničku molitvu i pjesmu, za mališane je organizirana i zanimljiva predstava.

Novo druženje dviju udruga bit će organizirano već u svibnju, za Majčin dan. Bit će to još jedna prilika da uz zajedničko druženje članovi ovih udruga i njihovi prijatelji proslave život.

Dok udruga Betlehem skrbi o dvije kuće i jednom stanu u kojem se nalaze trudnice i mlade majke, udruga Ponos brine o djeci s teškoćama u razvoju. Njihova sljedeća aktivnost je radionica o disleksiji, koja će uskoro biti organizirana u Karlovcu.

dan_zivota_2

error: Content is protected !!