Otvorene prijave za 19. Filmsku reviju mladeži i 7. Four River Film Festival

KARLOVAC – Počele su prijave za 19. Filmsku reviju mladeži i 7. Four River Film Festival, nacionalni, odnosno međunarodni festival posvećen srednjoškolskom filmu. Ovogidišnji Festival i Revija bit će jedan dan duži, odnosno trajat će od 17. do 21. lipnja.

Natjecati se možete u četiri kategorije – igrani, animirani, dokumentarni film, slobodni stil te novoj, petoj kategoriji, koja će se svake godine mijenjati svoje lice. Tako su organizatori ovog puta mjesto odlučili ustupiti plesnom filmu, filmu koji spaja koreografiju plesa i snimanje. Uvjete prijave možete pronaći na http://www.hfs.hr/hfs/festival_777_pravila.asp, a rok za prijavu vaših ostvarenja na Reviju je 15. travnja. Prijava se odvija putem sljedećeg linka: http://www.hfs.hr/hfs/festival_777_prijavnica.asp.

S više od 300 prijava iz čak 36 zemalja svijeta, 4.000 gledatelja i 150 međunarodnih gostiju Revija i Festival su uistinu hit destinacija za srednjoškolski film, no i prilika za pronalaženje svojeg mjesta u svijetu promatranom kroz kadar. Osim srednjoškolskih filmova u natjecateljskom programu, Revija je poznata i po svojim popratnim sadržajima kojima pokušava pratiti rad srednjoškolaca iz godine u godinu: radionicama, okruglim stolovima, izletima, nastupima muzičkih bendova.

Ako još niste okušali svoju sreću u filmskom stvaralaštvu ovo je prava prilika za vas i nemojte držati svoj talent u mraku, poručuju organizatori.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/film_festival_plakat_2014/*{/rokbox}

error: Content is protected !!