KABA

Karlovačke braniteljske udruge pomogle obitelji Džoja – akcija traje i dalje

KARLOVAC/GVOZD – U samo tjedan dana Stožer branitelja Karlovac, Udruga veterana satnije Rebels, Udruga veterana 6. TRD-a i klub Wolfova prikupile su hranu, drva, odjeću i novac za obitelj Stjepana Džoje, a prikupljene stvari donirali su obitelji ovog vikenda.

Obitelj Stjepana Džoje hrvatskog branitelja iz Drvara, a koja trenutno živi u Gvozdu u kući svog prijatelja koji im je ponudio smještaj nakon sustavnog maltretiranja od strane supružnika Varga o čemu je izvjestili mnogi hrvatski mediji, živi u teškom siromaštvu. Stjepan boluje od PTSP-a, doživio je i moždani udar zbgo čega je prikovan za krevet i još uvjek strahuje za svoju djecu, 14-godišnju kćer koja nosi aprat za kralježnicu,13-godišnjeg sina koji ima teško bolesne bubrege i suprugu. S njima još živi i nepokretan Stjepanov otac, a žive samo od socijalne pomoći koja je nije dovoljna ni za lijekove koji trebaju obitelji.

O slučaju ovog hrvatskog branitelja, karlovačke braniteljske udruge pročitale su na društvenim mrežama te bez razmišljanja udružile svoje snage kako bi barem malo pomogli i olakšali tešku situaciju ove obitelji. U pomoć su im svojim doprinosom priskočili i karlovački BBB.

Akcija prikupljanja pomoći se i dalje provodi. Ako ste u mogućnosti javite se gore navedenim udrugama kako bi se dogovorili o konkretnoj pomoći.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/udruge_gvozd/*{/rokbox}