KABA

Jelić: Ne dirajte mi svetinju!

KARLOVAC – Lepa Brena našla je svoje mjesto i na aktualcu. HNS-ov Ivica Margarin uputio je pitanje je li Sportskoj dvorani bilo previše dobiti 40.000 kuna plus zaradu od ugostiteljskih usluga za koncert koji je već bio dogovoren? Što će biti s rukometnom utakmicom protiv Metaloplastike, seli li i ona u Krnjak, pitao je Margarin.

Vi ste za koncert Lepe Brene u Karlovcu? – pitanjem je odgovorio gradonačelnik Jelić dodavši kako se ne mogu uspoređivati utakmica pod okriljem europske federacije i ovaj koncert.

– Ja sam prvi koji je u Karlovcu zaposlio Srbina za pročelnika, održana je za mog mandata prva Svetosavska akademija i da ne nabrajam dalje. Ujedno kad sam u Sarajevu i Novom Sadu dobivao nagrade, rekli su svi da treba graditi mostove, a ja sam im odgovorio kako se mostovi ne mogu graditi ako obale nisu sanirane. Zvala me majka koja je izgubila sina u ratu i pitala: Što to činite? Tada sam menadžeru Lepe Brene kazao: Ne dirajte mi svetinju! U tom kontekstu još je prerano graditi mostove jer nismo još sanirali ni lijevu ni desnu obalu, pojasnio je gradonačelnik Jelić.