KABA

Tu imam pobjednike! – poručio Karamarko na 24. rođendanu županijskog HDZ-a

KARLOVAC – HDZ je jaka i najveća stranka, stranka koja je stvorila Hrvatsku, a svih ovih godina na vlasti je u Karlovačkoj županiji. Nadamo se da ćemo zaslužiti da ostanemo i dalje na vlasti, kazao je novinarima predsjednik županijskog HDZ-a Ivan Vučić na proslavi 24. gođendana stranke u Karlovačkoj županiji koja je održana u Zorin Domu.

Na neki način Karlovac i Karlovačka županija su utvrde HDZ-a te moramo biti spremni na nacionalnom nivou preuzeti u svakom trenutku odgovornost koju HDZ može preuzeti, dodao je predsjednik karlovačkog HDZ-a Damir Mandić.

Na rođendansku proslavu došao je i čelni čovjek stranke Tomislav Karamarko. Kritika aktualnoj Vladi nije izostala.

– Kako se ministri uopće mogu voziti u tako skupocjenim automobilima danas kada je proračunska rupa 18 milijardi kuna, kad nam je rejting smeće? To je doista nemoralno. Trebali su naručiti vozila za policiju, vatrogasce i takve službe, napomenuo je Karamarko.

Smanjenje plaće dužnosnika načelno podržava, ali smatra kako to neće smanjiti deficit jer za to su potrebne investicije te poticanje gospodarstva.

Bliže se i predsjednički izbori, a HDZ će svog kandidata predstaviti nakon izbora za EU parlament. Na pitanje je li muško ili žensko, Karamarko odgovara kako će u svakom slučaju to biti pobjednički kandidat.

Zadovoljan je u HDZ-om u županiji kojeg također smatra pobjedničkim.

– Tu imam pobjednike, potpredsjednika, iskusne ljude, istinske domoljube i radišne ljude, zaključio je Karamarko.