KABA

Grad ozalj podupire znanje, Gradonačelnica Lipšinić; trudite se i učite

OZALJ – Sedam studena i pet srednjoškolaca s područja  Ozlja primilo je večeras stipendije, koje im je uručila gradonačelnica Gordana Lipšinić. Stipendije su dodjeljivane u tri kategorije, za darovite učenike, za deficitarna zanimanja i za one iz najosjetljivije skupine društva, iz socijalno ugroženih obitelji. Studenti su dobili 600 kuna, a učenici po 300 kuna mjesečno do kraja školske godine.

– Iako to nije neka velika svota nadam se da će biti od pomoći u daljnjem školovanju budućim akademskim građanima, poduzetnicima i obrtnicima te da će po završetku školovanja ma gdje god radili ponosno spominjani Ozalj, rekao je predsjednik Gradskog vijeća Grada Ozlja Stjepan Basar.

IMG_5752

Gradonačelnica Ozlja Gordana Lipšinić također je rekla da se nada da će stipendije biti od pomoći u obrazovanju učenicima i studentima. Ujedno se zahvalila roditeljima koji su došli u pratnji stipendista. Gradonačelnica Lipšinić čestitajući stipendistima najavila je da će i u buduće Grad Ozalj podupirati znanje, rad i trud.
– Radite, trudite se, i učite, vjerujem da će vaš trud bit nagrađen, poručila je kratko gradonačenica.
U ime svih nagrađenih zahvalila je Ana Marija Tomašić studentica pete godine medicine Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

IMG_5750