Započinje nova audioradionica u Centru za mlade Grabrik

KARLOVAC – U sklopu projekta “Klub mladih – Centar za mlade u Grabriku” udruga Carpe Diem započinje sa još jednom radionicom. S početkom u 15 sati započet će audio radionica koja je namijenjena svima koji na bilo koji način rade sa zvukom – glazbenicima, koji stvaraju zvuk, filmašima i kazalištarcima, koji kreiraju atmosferu kombinirajući zvuk, audioentuzijastima, koji se bave akustikom i reprodukcijom zvuka… Prijave nisu potrebne, jedini uvjet je da ste mladi, a radionica je, dakako, potpuno besplatna.

Voditelj audionice je Viktor Volarić-Horvat, glazbenik i snimatelj zvuka s višegodišnjim iskustvom studijskog rada i snimanja glazbe raznih žanrova, zvuka za film i radio, live razglasa i studijskim iskustvom kao multiinstrumentalist, većim dijelom pod okriljem karlovačke udruge Studio 8.

Ovog vikenda od jutra pa do večeri Centar za mlade Grabrik bit će ispunjen aktivnostima, jutro će započeti sa radionicom programiranja, potom audio radionicom, a navečer će biti održana fotografska radionica.

error: Content is protected !!