Karlovačka županija i ove godine partner Agro Arce

KARLOVAC / BIOGRAD NA MORU – Karlovačka županija i ove godine je partner Međunarodnog sajma inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji, 7. AGRO ARCE koja će se održati od 9. do 11. svibnja u Biogradu na Moru.

Karlovačka županija prepoznala je značaj Agro Arce, jednog od vodećih domaćih sajmova inovacija međunarodnog karaktera posvećenog poljoprivredi i prehrambenoj industriji. Ovo sedmo izdanje sajma i ove će godine u srcu Jadrana okupiti izlagače iz svih krajeva Hrvatske i desetak zemalja svijeta. Inovacije, novi proizvodi, eko ideje i najnovija dostignuća u području poljoprivrede i prehrambene industrije bit će predstavljeni na oko 4500 kvadratnih metara vanjskog i unutrašnjeg izložbenog prostora.

Organizatorima sajma Udruzi inovatora Hrvatske, Hrvatskoj zajednici tehničke kulture i Gradu Biogradu na Moru u organizaciji sajma pridružili su se pored Karlovačke županije i Zadarska županija kao suorganizator, Grad Slatina kao grad partner te Ministarstvo poljoprivrede kao pokrovitelj.

Organizatori pozivaju i sve poduzetnike, obrtnike i obiteljska poljoprivredna gospodarstva s područja Karlovačke županije da se predstave na ovogodišnjoj Agro Arci. Prijave za izlagače bit će otvorene do 29. travnja ove godine.