web karijera 1160*120
web struka 1160*120

SDP: Karlovac je Grad zatvorenih vrata, a ne Grad susreta!

KARLOVAC – Grad susreta – slogan za koji je svojevremeno izdvojen ogroman novac – slogan je koji zapravo govori koliko službena politika radi sve kako bi Karlovac postao upravo suprotno od Grada susreta”. Poruka je to koju su gradonačelniku Damiru Jeliću uputili predsjednik karlovačke Gradske organizacije SDP Žarko Latković i potpredsjednica Gradskog vijeća Marina Novaković Matanić.

Zar je moguće da gradonačelnik nije prepoznao potencijal Karlovca da upravo on postane središte susreta dužnosnika i građana iz cijele Hrvatske”, pitaju se SDP-ovci. Pitaju se i što se to danas događa s Karlovcem, gradom koji ima toliko toga za ponuditi, a u medijima se prezentira samo kroz političke sporove i prepucavanja koja ne vode nikamo. Poručuju da oni Karlovac vide kao grad susreta sportaša, pjevača, plesača, flmaša, glumaca, književnika i građana. A kada se stvori pozitivna klima, i investitori će, vjeruju, htjeti ulagati u ovakav grad, a ne u grad sitnih političkih prepucavanja koja nikamo ne vode.

“Gradonačelniče, prestanite misliti samo na sebe, mislite na Grad i njegove građane, jer vi ste izabrani da zastupate njihove interese, a ne samo svoje i interese šačice ljudi oko Vas! Vrijeme je da napokon otvorimo novo poglavlje u kojem će Karlovac uistinu, kao nekada, postati Grad susreta, a ne Grad zatvorenih vrata”, zaključuju SDP-ovci u svom priopćenju.