Otvoren poziv za poduzetnike i obrtnike za razvoj inovativnih i naprednih e-poslovnih rješenja

KARLOVAC – Iz karlovačke Županijske gospodarske komore stiže obavijest za male i srednje poduzetnike i obrtnike da je otvoren trajni poziv za dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava za primjenu informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007.-2013. iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Poziv je usmjeren ka podupiranju razvoja inovativnih i naprednih e-poslovnih rješenja kako bi se poduzetnicima putem korištenja informacijske i komunikacijske tehnologije omogućilo rješavanje specifičnih poslovnih problema.

Sufinancirat će se analiza postojećih poslovnih procesa, kao i njihova modernizacija, inovacija i digitalizacija, uključujući i izdatke za informatičku opremu i softver, što će poticati uvođenja naprednih e-poslovnih modela u mikro, mala i srednja poduzeća te poticati konkurentnost istim putem informatizacije poslovnih procesa.

Minimalni iznos bespovratnih sredstava iznosi 150 tisuća, a maksimalni 750 tisuća kuna, što iznosi do najviše 85 posto ukupnih troškova projekta.

Natječaj je trajno otvoren do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 30. lipnja 2015. godine. Projektne prijave podnose se od 22. travnja na Ministarstvo poduzetništva i obrta.

Više informacija možete pronaći na linku: http://www.strukturnifondovi.hr/contest/open/primjena-informacijske-i-komunikacijske-tehnologije-za-poboljsanje-poslovnih-procesa