Još jedna radionica u Centru za mlade u Grabriku

KARLOVAC – U sklopu projekta „Klub mladih – Centar za mlade u Grabriku“ kojeg provodi udruga Carpe Diem otvorene su prijave za još jednu radionicu. Ovoga puta na svoje dolaze svi mladi koji žele postati DJ te steći sva potrebna znanja i vježbati ih u praksi. DJ radionica održat će se u sklopu LEDukacije, a izvoditelj radionice je udruga mladih Poluga. Prijave su otvorene za sve zainteresirane, sa predznanjem ili bez njega, do 10. travnja.

Na radionici možete naučiti puštati glazbu za sebe, svoje prijatelje ili u raditi u klubu, a isto tako napraviti dobar promo ili kućni miks. Osim samih DJ vještina, radionica će biti koncipirana i prema definiranju muzičkog i tehničkog stila polaznika te finalno snimanju miksa koji će se objaviti na servisu Mixcloud u vidu glazbenog projekta. Poželjno je da polaznici nose svoju glazbu: ploče, cd-e ili usb stickove. U Centru za mlade Grabrik osigurat će se gramofoni, CD playeri i DJ kontroleri.

Radionice će se održavati svakog četvrtka od 10. travnja do 22. svibnja (u 6 termina) od 18 do 21h. Prijave su ograničene i traju do 10. travnja, a primaju se na e-mail udrugapoluga@gmail.com na koji šaljete svoje ime i prezime. Sudjelovanje na radionici je potpuno besplatno, ali se savjetuje redovno dolaženje. Voditelj radionice je Domagoj Šavor koji djeluje unutar karlovačkog LED kolektiva.

Audio radionica nedavno je završila, završava i radionica programiranja, ali uz najave za nove radionice za mlade u Centru za mlade Grabrik nikada nije dosadno. Projekt „Klub mladih – Centar za mlade u Grabriku“ financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.