Dječje gradsko vijeće Grada Ogulina predstavilo svoj rad županu Ivanu Vučiću

KARLOVAC/OGULIN – Predstavnici Dječjeg gradskog vijeća Grada Ogulina i Društva „Naša djeca“ iz Ogulina posjetili su Karlovačku županiju. Tim ih je povodom u svom uredu ugostito župan Ivan Vučić sa suradnicima. Predstavnici Dječjeg gradskog vijeća županu i suradnicima predstavili su svoj rad i projekte na kojim rade. Dječje gradsko vijeće Grada Ogulina djeluje tri godine i već imaju niz događanja. Njihovo vijeće jedno je od četri na području naše županije, rekao je na početku razgovora županu Petar Angelov predsjednik Dječjeg gradskog vijeća.

Njihovo vijeće čini jedanaest vijećnika. Svi zajedno zdušno se bore da njihov grad bude što napredniji. Tako u nizu projekta koje konstantno osmišljavaju valja spomenuti jedan od velike važnosti za djecu s posebnim potrebama. Naime, želja im je da pored klizališta Ogulin dobije i rehabilitacijski centar za jahanje.

OGULIN2

U svemu što rade i što tek imaju u planu Župan im je dao bezrezervnu podršku. Pred mladim Ogulincima je i organizacija 10. susreta Dječjih gradskih vijeća, koji će se 10. svibnja održati u Ogulinu. Na taj suret stižu Dječja gradska vijeća iz čitave Hrvatske.