KABA

“Neuspjeh je sjeme uspjeha” predavanje u Karlovcu

KARLOVAC –  “Neuspjeh je sjeme uspjeha” naziv je predavanja koje je danas u Karlovcu održala Marija Buljat.

 Predavanje je održano u organizaciji Udruge “Doručak za žene – Hravtska”. Organiziranjem “Doručka za žene” ova udruga želi ženama pružiti priliku da u opuštenoj atmosferi razgovaraju o životnim i vjerskim pitanjima.

Ivančica Bunčić iz Udruge “Doručak za žene – Hrvatska” kaže kako ovakvim druženjima žele pomoći ženama da u opuštenoj atmosferi razgovaraju o životnim i vjerskim pitanjima. Svaki doručak u organizaciji udruge ima određeno tematsko predavanje, ali i osobno svjedočanostvo.

Želimo pomoći ženama da zauzmu svoje mjesto u obitelji i društvu, a u stvari najviše želimo posvjedočiti da život može biti uspješan kroz vjeru i Isusa Krista, kazala je Bunčić. Doručak u Karlovcu je okupio više od 100 žena, sve su nakon doručka i razgovora rado poslušale predavanje “Neuspjeh je sjeme uspjeha”.

– S obzirom da je ovo kršćanski skup tako je i tema duhovna, kroz tu temu želim prikazati da je nešto što je u povijesti čovječansta izgledao kao jedan od velikih neuspjeha ustvari bio veliki uspjeh. Znači govorit ću o životu, smrti i uskrsnuću Isusa Krista, koje je na kraju pokazalo da je on ispunio svoju misiju koju je imao na zemlji. Time je nama dao priliku za vječni život i zajedništvo s njim, kazala je Marija Buljat.

 

dz1